min kropp liknar en trettonårings..

helgen har varit helt ok, vissa stunder blev superbra medans vissa slutade...mindre bra^^

Idrottsmässan; SÄMSTA MÄSSAN NÅGONSON! asså det va kanske 25 utställare där, och ungefär 40 pers som betalade in sig under hela helgen. Tror ni det va mkt publik då man dansade lr? ;) De va typ dom andra utställarna som troget ställde upp varenda dag :)
Började ju självklart med att inleda mässan med en härlig kommentar.. En kille från nykterhetsförbundet stog och pratade med Ann och Suzi för att värva med danceworld..

Nykterhetskillen- men asså om ni åker ett gäng på tävlingar åså så antar ja att ingen dricker? (DUM FRÅGA)
Ann och Suzi- HAHA, nej.. eller va säger du Hanna brukar vi dricka på tävlingarna lr?
Hanna- Jaaa, asså man har ju en flaska med sej å man försöker ju, men det är ju lite svårt att hinna med det speciellt när man ska fylla på!
Ann- Hanna... vi snackar sprit!
Hanna- JAHA!! (ja trodde ju självklart att dom snackade om vatten! :O  )
Nykterhetskillen- driver hon med mej???
Suzi- nej.. HAHA

Fick en beundrare också, en stockholmare från O'learys, ja va så bra på wii så han blev kär i mej... han var förövrigt typ 40+, konstig och allmänt läskig! Så fort man såg han så var det bara att springa! 

Gjorde en rolig grej på lödagen också, scannade min kropp för att veta fettprocent och sånna saker, blev faktiskt överraskad! :O Jag har 41,9 kg muskler, så det så! ;)(trodde att jag skulle ha typ 20 kg lr nått^^)
Jag hade också en metabolisk ålder på 13 år, vilket va najs! tänk om man hade haft en kropp som en 50 årings liksom! :O Bukfett (det som finns i tarmarna om orsakar blodproppar m.m.) hade jag nästan ingenting, och det var riktigt skönt att höra. :)

Media Markt; VA SKIT KUL! träffade ju en del kändisar då ;) HAHA! gjorde en liten tabbe inför idol-Ola där då^^
Han gick alldeles framför mej, ungefär en halvmeter då ja klämmer fram till tjejerna, ÅH! undra vart Ola är då?! :O
(han va ju finnig och hade skaffat långt lockigt hår, klart ja inte fattade att det va han! :O ) han var där med sin mamma för övrigt^^

Blev polare med Smurfarna också, ASSÅ VEM HADE ANAT ATT SMURFARNA EGENTLIGEN ÄR TVÅ AS HETA KILLAR I 25 ÅRS ÅLDERN?! :O Skulle gå in på toan då en kille sticker ut huvet från luchrummet å säger HEEEEEJ! panik på toan då ja trodde att de va någon man kände  borde komma ihåg namnet på :P aa, sen så går vi in för att hämta dricka då dom ville att vi skule sitta å käka lunch med dom.. =S men vi skulle ju upp å dansa så vi hann inte =/ menmen ja snackade med dom lite kort å berättade när vi skulle dansa å grejer, dom va ju skittrevliga å de enda man tänkte va, VILKA ÄR DOM?! När vi ska dansa sen så står dom rakt fram å jublar , HAHA, asså peppade killar säger ja ju bara! :P Dom berömde oss iaf =D Smurfarna <3


Kvällstid då? Jo, fredagen firades med middag hos Elin, made by me! AS GOTT blev det! =D Fick ett fint tal och en speciell nyckelring av saga och alicia, väldigt rörande måste jag säga ;'D fick en klänning av Elin, skit snygg! =D



just nu så är jag väldigt trött, känns verkligen inte som om jag är utvilad inför den kommande skolveckan om man säger så^^


aja, nu ska ja ta en dusch, inte lukta usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0