Utkast: B! det ...

B! det är allt jag har att säga om tävlingen! Okej, nu låter jag säkert som en dålig förlorare lr nått, men jaa.. vi Sundsvallsbor va inte direkt dom enda som klagade^^

Vad kan man säga, Killarna i starklassen (högsta) 16+ fick dansa till high school musical.. vi tjejer fick dansa till Akon.. mm, hiphop vare här ja ;)

kom iaf till Semi i singel, och i paren så var det direkt semi, och där tog det ju stopp också! KUL?!
nej, speciellt inte eftersom två av paren som kom på pallen verkligen va sämst, no joke!
Förstår inte riktigt hur domarna tänkte där men, eller joo, ena domaren (Graham) vet vi ju hur han tänkte eftersom han kom fram till mej och Alicia efteråt och sa att han hade velat haft oss i finalen :) thnks!

Men bedömningarna va weird hela dagen, när man trodde att man va helt säker på vem som skulle vinna en klass så nähä! då kom det alltid nån annan upp på pallen ist!
Ska bli spännande att se domarnas bedömning så man får se vilka domare som dömde vad!

Ska snacka med Ann och Suzi idag också, känns som om man borde börja ta tag i det här nu så vi får någon förändring nångång.. samhällsvetare 8-)

Blir det ingen förändring snart så vet ja inte om det ens är värt att fortsätta tävla.. inte på SDR tävlingar iaf =/ tyvärr..


jaja, beställde ett par supersnygga baggyjeans igår! ÄNTLIGEN! har längtat och letat så sjukt mkt efter ett par snygga baggyjeans till bra pris utan massa konstiga motiv över hela byxorna. dom borde komma typ imorn lr nått :)
woho!


aja, vi hörs gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0